Selecteer een pagina
Service

 

Prijzen

Attentie: wij stoppen met onze praktijk op 1-8-2024.

Tot deze datum kunt u uw afspraken gewoon blijven plannen.

Massages

Sportmassages

30min – €22

60min – €35

90min – €50

Heeft u last van sport gerelateerde klachten? Dan kunt u bij ons een heerlijke sportmassage boeken. Hierin ligt de focus op de pijnlijke punten, en het masseren van deze punten om de pijn te verlichten of verhelpen.

Onstpanningsmassages

30min – €22

60min – €35

Heeft u algemene klachten of geen klachten, dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een ontspanningsmassage. Hierin ligt de focus op het hele lichaam, en met deze massage krijg je een heerlijke rust over je lichaam.

Fibromyalgie massage

30min – €22

60min – €35

Fibromyalgie is een aandoening waarbij je last hebt van chronische pijn in je spieren en bindweefsel. Vaak gaat deze pijn samen met stijfheid, vermoeidheid en nog meer. Wij bieden met deze massage een verlichting voor dit.

Cupping

30min – €22

60min – €35

Cupping therapie is een ongelooflijk oude en universele behandelwijze. Er wordt gebruik gemaakt van glazen cups om spierspanningen te verminderen.

Dorn Techniek

60min – €35

De Dorn methode is een vriendelijke en zachte wervel- en gewrichtsbehandeling die gebruikt kan worden bij problemen, die direct of indirect samenhangen met de wervelkolom.

Taping

30min – €15

Medical taping is een methode waarbij elastische tape gebruikt wordt om jouw spieren te ondersteunen. Het ondersteunt de spieren, zonder daarbij de beweging te beperken.

Gelaatsmassages

Gelaatsmassage    30min – €25

Rug, nek, schouder
+ gelaatsmassage    45min – €35

Ontspanningsmassage incl.
gelaatsmassage    90min – €50

Waarom

Waarom een massage nemen?

De bloedcirculatie is van groot belang voor ons lichaam. Via het bloed worden voedingsstoffen naar de cellen vervoerd en afvalstoffen afgevoerd. Door het lichaam te masseren worden afvalstoffen sneller afgevoerd en voedingsstoffen beter opgenomen, ook gaan de organen beter functioneren. Je huid is het grootste orgaan van je lichaam, door massage gaat deze er beter uitzien, simpelweg omdat de conditie hiervan verbeterd.

In de spieren is een goede doorbloeding ook van belang. Een spier maakt bij het bewegen melkzuur aan, dit is een afvalstof. Normaal wordt dit melkzuur goed afgevoerd door de bloedvaten in de spier, maar soms kunnen er ‘knopen’ ontstaan. Een knoop is een bundeltje spiervezels wat aan elkaar kleeft en niet meer soepel in en uit elkaar beweegt. In zo een knoop hoopt melkzuur op, wat een zwaar en moe gevoel in de spier kan geven. Die knopen zorgen ook dat de spier op sommige plekken wat korter is en daardoor kan trekken aan het uiteinde ervan. Denk hierbij aan een knoop in je nek, waardoor je nek stijf voelt of misschien wel hoofdpijn creëert. Door een massage te nemen worden deze knopen uit de spieren gehaald, waardoor het melkzuur goed weg kan.

Kom langs

Maak meteen een afspraak bij onze praktijk